Home


- Reisroute
- Photos
- Contacts
- Inlichtingen

 

U bent er te gast..

Dankzij zijn ligging in een boomrijk park van ruim 1 hectare, in het hartje van Haspengouw beschikt het Château de Borset zowat over alles wat u maar kan wensen om een zo aangenaam mogelijke herinnering aan uw bezoek over te houden.
Wij zijn in staat om eender welke manifestatie voor u te organiseren, zoals:
- banketten en verlovingsrecepties, huwelijks en verjaardagsfeesten, cocktails, zakendiners, service-clubs, ...
- conferenties, tentoonstellingen, congressen, modeshows, ...
Onze tafelhouder-service biedt u een gevarieerde menukaart aan (menus voor alle budgetten). Ons competent en toegewijd personeel staat garant voor een verzorgde en originele restauratie en een attente en efficiënte service.
De nabijheid van diverse hotels (op minder dan 10 minuten) zal u de mogelijkheid bieden om de nacht door te brengen in onze streek zelf. Privé-parking voor ± 150 wagens. Het Château de Borset is gemakkelijk bereikbaar via snelle autowegen en aangename secundaire wegen. Het zal voor u en uw genodigden een plaats zijn die heel lang in het geheugen gegrift zal blijven.
Reisroute: Autoweg E 40 Brussel-Luik - afrit Borgworm richting Hoei. Autoweg E 42 Luik-Namen, afrit Villers le Bouillet richting Borgworm. Ter hoogte van Chapon Seraing neemt u de richting Vaux-Borset.

© Accueil